واکنش‌ها به نرخ سود ۳۰ درصدی در اقتصاد ایران! | بهمن خونین بورس؟

روز گذشته خبری مبنی بر انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی‌الحساب ۳۰ درصدی منتشر شد که واکنش‌هایی را به همراه داشت. یکی از کاربران نوشت بورس بهمن خونینی را پشت سر خواهد گذاشت!
کد خبر: ۱۲۱۸۸۱۷
| |
5711 بازدید

به گزارش بورس تابناک به نقل از  نبض بورس، روز گذشته خبری مبنی بر انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی‌الحساب ۳۰ درصدی منتشر شد. در این خبر آمده بود:

بانک مرکزی دستورالعمل انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی الحساب بانکی ۳۰ درصد سالانه (پرداخت سود ماهانه) را با هدف تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولید به شبکه بانکی ابلاغ کرد. ویژگی بارز این گواهی سپرده آن است که امکان بازخرید قبل از سررسید در شعب بانک‌ها امکان‌پذیر است. بانک‌ها مجازند از روز چهارشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به مدت ۷ روز کاری اقدام به عرضه این اوراق نمایند.

اما واکنش ها به این خبر چه بود؟

ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :

https://nabzebourse.com/000HiX

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت